User banner image
User avatar
  • حامد صیادشهری

دیدگاه ها

حامد صیادشهری

ممنون جناب رامین خان

حامد صیادشهری

خیلی هم خوب، پس باید منتظر گزارش جدید از این نمایشگاه باشیم. موفق باشی

حامد صیادشهری

این همون نمایشگاهی هست که مجتبی نریمانی تور بازدید گذاشته؟؟؟؟

حامد صیادشهری

ممنون خانوم شادکام، نظر لطف شماست در مورد این سایت.
سلیقه ای بودن مطالب شاید به این دلیل باشه که نویسندگان هر بخش در زمینه تخصصی خودشون و بسته به علاقه مطالب رو مینویسن. در نتیجه نویسندگانی که فرصت بیشتری دارن در یک زمینه به معرفی و یا بحث در اون زمینه میپردازن. پس وجود مطالب بیشتر در یک موضوع دلیل سلیقه ای برخورد کردن با موضوعات نیست. همونطور که در صفحه درباره‌ی سوشیانت اومده، تمامی افراد مرتبط با این رشته و با سلیقه های مختلف میتونن مطالب خودشون رو بنویسن و یا معرفی کنن. امیدواریم بزودی شما نیز یکی از نویسندگان این پایگاه باشید تا مواردی که مد نظرتون هست رو با بقیه به اشتراک بزارین. همچنین بطور حتم متخصصین حوزه ای که اشاره فرمودید نیز مطلبی در این زمینه برای ارائه مناسب بدونن، از نوشتن اون دریغ نخواهند نمود.
با سپاس مجدد از دیگاه دلگرم کننده شما

حامد صیادشهری

توضیح در مورد نقش مرمتگر (یا بطور کل نگاه مرمتی متولی اثر) در بازگرداندن ارزش به اثر تاریخی و تاثیر آن در برخورد مرمتی خیلی خوب بود. جهت رعایت کپی رایت باید بگم که عکس مربوط به بقعه امامزاده خداشاه (بخش جغتای سبزوار) هست که در کار آسیب شناسی تزئینات بناهای تاریخی خراسان انجام دادیم و این عکسو بهنود ساپوش گرفته.

حامد صیادشهری

مرسی رضا واسه پایان‌نامه‌هابی که معرفی کردی
مدیرگروه بودن این مشکلاتو هم داره!!
موفق باشی

حامد صیادشهری

ممنون بخاطر این گزارش کامل، اما در مورد سوالی که پرسیدی (البته اگه درست فهمیده باشم)، به نظرم اولویت با حفظ بهتر اثر گلی تاریخیه که باید با هم فکری مرمتگر و باستانشناس انجام بشه. درک درست از ویژگیهای تاریخی معنوی و تکنیکی سازه که با کار تیمی انجام بشه بهترین نتیجه رو جهت حفاظت اون اثر بدنبال خواهد داشت.

حامد صیادشهری

ببخش دیر جواب دادم. در مفید بودن این مطلب شک نکن، اصلاح کردن متن و نظر هم نه تنها اشکال نداره که یکی از لازمه های پیشرفته (یا بقول تو شاید من اینجوری فکر میکنم). اصل اینه که فعالیتی از دانشگاه زابل شروع شده، بعد با استفاده از تجربیات استادکاران در یزد و بیرجند (به نقل از مهدی اکرمی و آقای بزرگمهر) و همچنین مطالعه هایی که سایر دوستان در دانشگاه هنر اصفهان انجام دادن تکمیل تر شده و همینطور ادامه داره خیلی خوبه. فرض کن اگر این متن نوشته نمیشد، ذهنیت عدم استفاده از آهک در مناطق غیر مرطوب برای من (و شاید بعضی دیگر) باقی میموند و یا خودت از تجربه استادکاران خراسان جنوبی بی اطلاع میموندی و ….
پس نوشتن و نظردادن، کمک خواهد کرد که حداقل خودمون به اشتباهات احتمالی ذهنیتهایی که داریم پی ببریم. ترس نداشتن از گفتن «بلد نیستم» باعث میشه که یاد بگیریم. دستت درد نکنه و موفق باشی.

حامد صیادشهری

خوب اول مرسی واسه این متن و دوم اینکه منظورتون رو از اینکه در مناطق گرم و خشک هم میتونین با آهک کار کنین رو متوجه نشدم.
خوب این موضوع که نباید با اطمینان کامل از عدم کاربرد آهک در این مناطق صحبت کرد خیلی جالب و حداقل نگاه من رو به این موضوع تغییر داد. اما در مورد نحوه اجرا آیا این امکان وجود داره که در صورت وجود تزئین، عملیات رطوبت دهی و اعمال فشار رو بدون واردنمودن آسیب به باقیمانده ی اثر یا تزئین انجام داد؟ منظورم اینه که چقدر ممکنه انجام این عمل با محدودیت روبرو باشه. (چه زمان ساخت اثر و چه به هنگام مرمتی که بازسازی کامل در دستور کار هست)
ممنون

حامد صیادشهری

مرسی خانم ساسانی بخاطر این مطلب
موفق باشین

حامد صیادشهری

دستت درد نکنه بخاطر توضیحات کامل و دقیق. حالا منتظر میمونم تا مسلم مطلب جدید در مورد آسیب گچ رو بزاره شاید بهتر بتونم چگونگی این اتفاق رو مجسّم کنم. (اینو یادم رفت بگم که من هنوز مدرک نگرفتم، پس ….).

متنی که میخواهید برای جستجو وارد کرده و دکمه جستجو را فشار دهید. برای لغو دکمه ESC را فشار دهید.

بازگشت به بالا